Kings Alliance
Velkommen til Kings Alliance [KA]'s forum.

Alle kan nu tilmelde sig forummet uden problemer og komme ind i vores åbne forum. Hvis du er medlem af Kings Alliance så skriv til Asingar og din adgang vil blive forøget.


Forummet for medlemmerne af Kings Alliance på KingsAge.dk
 
IndeksTilmeldLog ind

Share
 

 Board regler

Go down 
ForfatterBesked
Asingar

Admin


Admin
Asingar

Advarsler : Ingen advarsel

Antal indlæg : 3736
Join date : 11/06/09
Age : 31
Geografisk sted : Odense

Board regler Empty
IndlægEmne: Board regler   Board regler Icon_minitimeTors jun 11, 2009 6:03 pm

Board regler


Hver bruger accepterer ved registrering de følgende board regler. Boardets team forbeholder sig retten til at give warns, censurere og ban brugere, hvis brugerne ikke overholder reglerne.

 • Sproget på boardet er dansk eller engelsk. Intet andet sprog må bruges nogen steder i forum, f.eks. i indlæg. Undtaget for dette er dog signature hvor latin gerne må optræde, lige ledes er det tilladt i avatare at have andre sprog end dansk og engelsk.


 • Indholdet af indlæg eller link til pornografisk, politisk ekstremisme, umoralsk og stødende materiale, som kan bryde anvendelige love er forbudt. Det er utrolig vigtigt at tænke på at der er medlemmer af forummet som er under 15, og derfor skal skånes for det værste sprogbrug.


 • Det er heller ikke tilladt at poste keys, hacks, cracks eller andre ting af ulovlig slags, inklusiv ulovlige download sider og ”warez”. Diskussion af sådanne ting vil føre til en øjeblikkelig advarsel.


 • Offentliggørelse af indhold, som kommer under loven om databeskyttelse eller copyright såvel som anmodninger om at poste noget i den retning er ikke tilladt.


 • Indlæg med personlige beskeder eller diskussioner, uden samtykke fra alle involverede parter er forbudt, medmindre at personen ikke er medlem af alliancen.


 • Indlæg med indhold, som ikke hører til i tråden/relevant forum (Spam/Offtopic) er uønsket og kan medføre en advarsel. En undtagelse af dette er katagorien Social. Dette inkluderer indlæg, hvis eneste formål er at bryde reglerne (Backseat Modding). Det er op til board teamet. ”Bumping” af gamle tråde er heller ikke tilladt.


 • Spam med smileys og billeder er heller ikke tilladt, da det kan være årsag til frysning af folks computere. Billeder eller indlæg, som overskrider siden (betyder, at man er nødt til at scrolle lodret og/eller vandret for at læse det hele) er ikke tilladt.


 • Indhold, links, brugernavne etc. med det eneste formål at flame og fornærme andre deltagere i fællesskabet er forbudt. Det samme gælder trolling: indlæg, hvis eneste formål er at irritere andre personer eller anspore flames.


 • Indhold af upassende sprog og overdrevnen banden er ikke tilladt.


 • Links til spil med det formål at tælle hver eneste besøgende er ikke tilladt. (Bite Links)


 • Det er ikke tilladt at lave indlæg for bannede brugere. Hvis du gør dette, vil det resultere i en advarsel til dig. Deling af konti med brugere, som er banned fra board vil også pådrage sig et ban for ejeren af kontoen.


 • At udgive sig for Team medlemmer (Navn, Avatar, Signatur) kan medføre en advarsel eller i ekstreme tilfælde til et ban.


 • Diskussion af bans eller advarsel er ikke tilladt i det offentlige forum, dette kan resultere i yderligere bans eller advarsler. Diskuter venligst kun disse spørgsmål med den moderator/leder, som har sagen eller med deres overordnede.
Bemærk:
Hvis brugernavnet og/eller emailen skal ændres så skriv til en fra teamet, så kan det gennemføres.

_________________________________________
The admin was here Very Happy

Posting and You - Tænk før du skriver

Board regler Sig_te10
Tilbage til toppen Go down
http://kingsalliance.danskforum.net
 
Board regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Kings Alliance :: 

Regler

-
Gå til: