Kings Alliance
Velkommen til Kings Alliance [KA]'s forum.

Alle kan nu tilmelde sig forummet uden problemer og komme ind i vores åbne forum. Hvis du er medlem af Kings Alliance så skriv til Asingar og din adgang vil blive forøget.


Forummet for medlemmerne af Kings Alliance på KingsAge.dk
 
IndeksTilmeldLog ind

Share
 

 King's Alliances regler

Go down 
ForfatterBesked
DonRio
Aktiv poster
Aktiv poster
DonRio

Advarsler : Ingen advarsel

Antal indlæg : 1633
Join date : 11/06/09
Age : 46
Geografisk sted : Silkeborg

King's Alliances regler Empty
IndlægEmne: King's Alliances regler   King's Alliances regler Icon_minitimeOns okt 07, 2009 3:00 am

Læs venligst reglerne grundigt. Hvis der er noget du ikke forstår og gerne vil have uddybet, skriv da et indlæg under Hjælp, tips og tricks -> Spørgsmål.

Hvis du har forslag til nye regler eller ændringer, så kontakt da BeoWulf eller Charles Manson

Reglerne vil løbende blive tilrettet og der kan blive tilføjet nye regler. Der vil blive informeret om ændrede/nye regler via Løbeseddel. Ændrede/nye regler vil være med gul skrift, og hvad ændringen går ud på vil være beskrevet i en hjælpetekst omgivet af firkantede klammer [].

I tilfælde hvor King's Alliance's regler strider mod gældende spilleregler, er det spillereglerne der gælder.

King's Alliances regler

§1 King's Alliance er en alliance for aktive og seriøse spillere. Derfor accepteres røde medlemmer ikke (inaktiv i en uge), med mindre der er givet besked om det i medlemmets alliance titlen.

Stk 2. Er man fraværende fra spillet i mere end 6 dage, skal man skrive et indlæg på forum i tråden Spillet -> Opslagstavlen -> Fravær. Emnet i indlægget skal indeholde navn og fraværesperiode (f.eks.: DonRio, ferie: 12/7-26/7). I indlægget kan man eventuelt skrive mere uddybende, såsom om man muligvis kommer på en gang i mellem, hvem der sitter, m.m. Det vil i øvrigt også være en god ide at skrive fravær selv ved få dages fravær, så der ikke opstår tvivl om hvorvidt du stadig er aktiv eller om du er på vej til at blive inaktiv. Dette kan have indflydelse på hvor mange der er interesserede i at sende støttetropper til dine byer i tilfælde af angreb mens du er offline

[/i][Vi retter reglen tilbage til at rapportere fravær på forum, da det med den sidste opdatering (0.1.20) ikke længere kun er egne alliancemedlemmer der kan se ens alliance titel, og vi vil jo ikke forære fraværsinformation til vore fjender][/i]


Stk 3. Inaktive spillere efter stk 1, vil forblive i King's Alliance, men få rang af "Hofnar" på medlemslisten. Der vil blive sendt en løbeseddel ud i alliancen om deres nye rang, og alle King's Alliances medlemmers har derefter ret til at reservere én af de inaktives spilleres byer til overtagelse via forum, Krigsrådet -> Overtagelser.

Stk 4. Efter en uge som "Hofnar", vil medlemmet blive ekskluderet, med mindre specielle tilfælde taler imod.

Stk 5. Har et medlem fået rangen "Hofnar", annulleres dette ikke, heller ikke selv om medlemmet bliver aktivt igen. Undtagelser kan dog forekomme, og det er således ledelsens opgave at sondre og finde en acceptabel løsning i forbindelse med eventuelle igangværende overtagelser.

Stk 6. Aktive medlemmer (grøn lampe), der ikke deltager i alliancens fælles aktiviteter eller som ikke bidrager til alliancens fælles mål, kan ekskluderes med passende varsel. Medlemsrådet sender en besked til det pågældende medlem om det forsømte. Hvis der ikke er rettet op på det forsømte efter en uge, fremsender medlemrådet en ny besked indeholdende en tidsfrist på 2 dage til at få det forsømte bragt i orden og ellers vil medlemmet blive ekskluderet.

[Vi accepterer ikke medlemmer der kører på frihjul, hvad enten det drejer sig om støtte til frontbyer, støtte og hjælp til naboer, som ikke skriver i "Fortæl om dig selv" på forum, som ikke svarer på beskeder, m.m.]

Stk 7. Medlemmer, der driver skadelig virksomhed i alliancen, kan ekskluderess uden varsel. Det er ledelsens ansvar at sikre sig at medlemmer ikke ekskluderes på et forkert eller tvivlsomt grundlag.

[Reglen er primært tiltænkt spionerende medlemmer, men kan også bruges i andre tilfælde hvor et medlem bevidst overtræder reglerne groft.]


§2 Det er under ingen omstændigheder tilladt at overdrage sit password og dermed sin konto til andre, heller ikke for ferieafløsning. Køb premium (koster cirka 25 kr per måned) og brug spillets indbyggede ferieafløsningsfunktion, eller lad din konto passe sig selv mens du er på ferie.

Stk 2. Har du brug for en til at ferieafløse din konto kan du skrive det på forum: Opslagstavlen -> Ferieafløsning.


§3 Du skal oprette dig og være aktiv på vores Forum. Giv din mening til kende og bland dig i debatten. En alliance uden et aktivt forum er en død alliance.

Stk 2. Alle skal skrive et indlæg i tråden Social -> Fortæl om dig selv. Det er obligatorisk at skrive i tråden. Til gengæld bestemmer man helt selv hvor meget man vil skrive om sig selv.

Stk 3. Ingen spam på forummet - det skal holdes rent og være let tilgængeligt.

Stk 4. Ingen tilsvining af andre spillere, alliancer, GO's/Mod's m.v. Vær høflig og før et ordentligt sprog - du kommer længere, hvis du kan kommunikere med andre uden at svine folk til. Det gælder selvfølgelig både på vores eget forum, og på KingsAges oficielle forum.

Stk 5. Forklar dig ordentligt. Vi har nemmere ved at svare, hvis du tager dig tid til at forklare dit problem, så alle kan forstå det klart og tydeligt.


§4 Diplomati i forhold til andre alliancer varetages udelukkende af King's Alliances diplomater (BeoWulf eller Charles Manson).


§5 Alle diplomatiske henvendeler fra andre alliancer videresendes til alle King's Alliances diplomater (BeoWulf eller Charles Manson).


§6 Der må ikke angribes medlemmer af egen alliance eller alliancer vi er allieret/har IAP med.


§7 Forårsager angreb på en anden spiller en advarsel eller trussel fra dennes alliance, kontakt da alle King's Alliances diplomater (BeoWulf eller Charles Manson) ingame med det samme.


§8 For at kunne holde øje med hvem der bliver angrebet af hvem og hvornår, er det vigitgt at alle hjælper til med at registrere angreb på forum under Spillet -> Angreb og støtte så snart man opdager angrebet. Det hjælper til at regne ud hvilke tropper der er med i angrebet.

Stk 2. Alle er forpligtiget til, i det omfang det overhovedet er muligt, at hjælpe andre medlemmer af King's Alliance eller vore allierede med ressourcer og støttetropper når der er brug for det. Derfor er det vigtigt at du jævnligt kigger på forum Alliancen -> Angreb og støtte om der er akut behov for hjælp.

[Det er per 23/9 blevet tilladt, jævnfør spillereglerne, at sende ressourcer til spillere med færre point end en selv uden at dette betragtes som push.]

Stk 3. Alle der har været angrebet, og især hvis man har modtaget støtte, opfordres kraftigt til at indsætte kamprapporten på forum. Dette er for at vi alle kan få en viden om på hvilket niveau vore fjender opererer, altså hvilke og hvor store styrker vi skal forvente at blive angrebet af. Desuden betragtes det som et "tak for hjælpen" til dem, der har sendt støttetropper.

Stk 4. I tilfælde af akut brug for støtte, er det tilladt at sende en løbeseddel ud i alliancen. Brug gerne koden [village]XXX|YYY[/village], så det er lettere for alle at klikke sig direkte ind på den pågældende by og sende støttetropper.


Overtrædelse af King's Alliances regler kan medføre bortvisning.

_________________________________________
Har du talt med DonRio i dag? Question
Tilbage til toppen Go down
 
King's Alliances regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Kings Alliance :: 

Regler

-
Gå til: